Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

προετοιμασίες...

...σαν να μην πέρασε μια μέρα!Έτσι θα ξεκινήσω τη σημερινή μου ανάρτηση κι ας έχουν περάσει πολύ περισσότερες,κι ας έλειψα αρκετά,ήταν για καλό!
Επιτέλους Δεκέμβρης,αγαπημένος Δεκέμβρης!Αυτός των Χριστουγέννων,των οικογενειακών στιγμών,των δώρων,της χρυσόσκονης,των μυρωδιών,της άχνης,των καλών πράξεων...
Είναι τώρα δύο μήνες και παραπάνω που προετοιμάζομαι για την υποδοχή του.Εγώ,η συνεργάτης μου και το http://www.whiteforhome.com/ ...


Κι αφού ξεπεράσαμε το άγχος της επιλογής των υλικών μ'αυτή του ξύλου να είναι η ιδανική για τις φετινές γιορτές ξεκίνησε η περιπέτεια.Μάλλον όχι περιπέτεια,παραμύθι θα έλεγα.



Ανάμεσα σε πινέλα,βερνίκια,τέμπερες,άλλοτε μ'ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ,άλλοτε με ένα ποτήρι κρασί,πότε με Σινάτρα,πότε με Παντελίδη το χαρήκαμε και δημιουργήσαμε.


Βελατούρα,χρώμα,βερνίκι και πάλι απ'την αρχή...Μέχρι που σιγά-σιγά το ένα στολιδάκι ακολουθούσε το άλλο και φτάσαμε να μετράμε τόοοοσα!
Με μεγάλη χαρά θα μοιραστώ μαζί σας κάποια στην  επόμενη ανάρτηση.
Δεν θα παραλείψω να αναφέρω ότι στο https://www.facebook.com/whiteforhome?hc_location=timeline
βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός.Το δωράκι όμορφο διακοσμητικό για το σπιτικό σας.
Θέλω να πιστεύω ότι είσαι καλά Tante Kiki,Ευγενία,Pepi,Ελένη,Gina,Κατερίνα,Δέσποινα,Έφη,Μαριάννα,Evie,Χαραυγή και όλοι εσείς φίλοι μου...Μου λείψατε,είναι ώρα να επιστρέψω.
Καλή βδομάδα σε όλους...Σας φιλώ!





                                                               

                                                       


5 σχόλια:

  1. Είναι όλα πολύ όμορφα!!! Μπράβο σας και για την επιλογή του ξύλου ως υλικό για τα στολίδια σας και για τις τόσο γιορτινές αποχρώσεις χρωμάτων που διαλέξατε : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα τα στολιδάκια σας, κι όλη αυτή η όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργίας μέσα στην οποία ζείτε αυτές τις ημέρες. Πολλά φιλιά και την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΟΥ!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή